Brillenglazen

enkelvoudige-glazen

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen zijn er in verschillende diktes en met verschillende ontspiegelingen

V.a. € 75.- per paar inclusief hardingslaag en ontspiegeling.

bureauglazen-01

Bureauglazen

In de huidige samenleving zijn verschillende digitale apparaten niet meer weg te denken. Hoeveel uur per dag leest u e-mail berichten, op uw smartphone, tablet of computer. Deze situaties leiden tot een snel veranderend kijkgedrag. Met het Easywork assortiment kunt u voor alle indoor activiteiten een juiste keuze bieden. Uw consument is verzekerd van ontspannen en comfortabel kijken met behoud van een natuurlijke hoofdhouding. Neva Max Blue UV multicoating geeft extra bescherming tegen invloeden van schadelijk blauw licht bij gebruik van digitale apparatuur..

V.a. € 109.- per paar inclusief hardingslaag en ontspiegeling.

multifocale-glazen

Multifocale glazen

Multifocale glazen hebben een leesgedeelte én een gedeelte om mee in de verte te kijken. Dat betekent altijd scherp zicht: zowel dichtbij als veraf. De overgang verloopt soepel, zodat u ook alles ertussenin moeiteloos ziet.
Tot zover is het nog wel duidelijk. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat er enorm veel verschil is in multifocale glazen.

Zo zijn er standaard multifocale glazen, zeg maar het instap-model, waarmee u in de verte goed kunt zien, maar waarbij het gedeelte dat scherp zicht geeft op armlengte (computerafstand) en het gedeelte onderin, waar het leesdeel zit, erg krap is. Hierdoor zult u gedwongen worden meer met het hoofd te draaien als u op de kortere afstand iets scherp wilt zien.

V.a. € 179.- per paar inclusief hardingslaag en ontspiegeling.

meerkleurige-glazen

Meekleurende glazen

De meekleurende glazen met Transitions-technologie zijn de optimale balans tussen helder binnen en donker buiten.

Transitions glazen zijn ook verkrijgbaar met Drive-wear technologie waardoor ze in de auto ook meekleuren.

eyedrive

Nightdrive coating

Speciaal voor in de auto. Tot 90% minder reflecties in het donker 24 uur scherp zicht voor comfortabel en ontspannen autorijden. Ongestoord zicht op de weg, binnen- en zijspiegels. Verkrijgbaar als coating op verschillende types glazen.

Wist u dat:
Bijna 50% van alle automobilisten last heeft van hinderlijke schittering tijdens het autorijden door tegenliggers, verkeerslichten of straatverlichting.
Brillenglazenkempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek