Contactlenzen

Wist u dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om Multifocale contactlenzen, of contactlenzen met een hoge cylindrische waarde.

maandlenzen

Maandlenzen

De meeste contactlensdragers dragen maandlenzen. Deze zachte lenzen kunt u een maand dragen en daarna vervangt u deze voor twee frisse lenzen. Maandlenzen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er multifocale maandlenzen, torische maandlenzen en dag en nacht maandlenzen.

harde lenzen

Harde contactlenzen

Vormvaste of harde lenzen zijn een goede optie als u contactlenzen wilt dragen, ze hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van zachte lenzen. Het grote voordeel van harde, zuurstofdoorlatende contactlenzen is dat hoge sterktes en/of hoge cylindersterktes beter te corrigeren zijn dan met zachte contactlenzen en dus een scherper zicht bieden.

daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag regelmatig nog afwisselt met een bril, zijn dit ideale lenzen. Een voordeel van daglenzen is dat ze heel hygiënisch zijn en dat u ze aan de eind van de dag gewoon kunt weggooien. Daglenzen zijn ideaal voor sport, vakantie of gewoon een avondje stappen.

lenzenvloeistof

Contactlenzen vloeistof

Er zijn verschillende soorten lenzenvloeistoffen voor harde- en zachte contactlenzen. Deze vloeistof gebruikt u om uw contactlenzen in te bewaren. Erg belangrijk aan lenzenvloeistof is dat er bacteriedodende stoffen in zitten, zo voorkomt u ooginfecties. Daarom kiest Kempkes voor de vloeistoffen van Optiview, met de beste eigenschappen. Deze zijn exclusief bij Kempkes verkrijgbaar.

Contactlenzenkempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek