Horloges

Fossil

FOSSIL is sinds 1984 geworteld in authenticiteit en de kenmerkende modern vintage designlook. Het merk staat bekend om haar eclectische assortiment accessoires, zoals horloges, tassen en sieraden. Fossil streeft ernaar om de wereld te verrassen met haar creatieve kijk op de iconische vintage stijl.

CITIZEN

Citizen heeft geavanceerde tijdstelling met het idee dat de vervaardiging van horloges nog steeds verbeterd kan worden en dit sinds onze oprichting in 1918.
Voor een duurzame werking en comfort aan de pols, om de grootst mogelijke nauwkeurigheid te bieden, zijn er geen grenzen op het gebied van innovatie en verbetering bij het creëren van een uurwerk voor iedereen ter wereld.

MVMT

De horloges van MVMT zijn avontuurlijk, creatief en gedurfd. Design van een groep jonge ontwerpers uit L.A.

Swiss Military Hanowa

Hanowa staat voor Hans Noll Watches. Het bedrijf is in 1963 opgericht te Biel, Zwitserland. Al snel had het bedrijf een goede reputatie op het gebied van excellente horloges waaronder ringhorloges en hangers. Een Swiss Military Hanowa horloge heeft een sportieve stijl, ongepolijste elegantie en een redelijke prijs.

Calypso


Calypso horloges zijn kleurrijk en betaalbaar, gemaakt voor jonge, veeleisende mensen. De collectie bevat dan ook een look voor iedere dag. Als onderdeel van de Festina groep biedt Calypso originele horloges van goede kwaliteit voor mannen en vrouwen die niet bang zijn om op te vallen. Zowel analoog als digitaal en zelfs een Smartwatch met verschillende sportprogramma’s voor de actieve mens!

Danish Design

Het merk Danish Design staat sinds 1988 bekend om zijn elegante horloges. Door de jaren heen hebben diverse Deense ontwerpers een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. Door de grote vraag en het relatief kleine aanbod aan design horloges, is Danish Design de afgelopen decennia groot geworden.

Kerbholz

Een combinatie van hout, natuursteen en metaal maakt de horloges van dit stoere duitse merk tot een must-have. Het merk is in 2011 opgericht door een viertal vrienden die al reizend over de wereld overal inspiratie op deden en deze vertaalden in ontwerpen voor hun horloges.

Boccia Titanium

Boccia Titanium horloges zijn ontworpen voor liefhebbers van design, met als grote voordeel dat zowel de hele collectie Boccia dameshorloges als alle Boccia herenhorloges van nikkelvrij puur titanium worden gemaakt. Door het gebruik van titanium zijn de Boccia horloges uiterst licht van gewicht (waardoor ze zeer prettig dragen), corrosie bestendig en huidvriendelijk.

Horlogeskempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek