Monturen

Brillen

Modieuze monturen, maar ook supertrendy monturen die je niet overal tegenkomt. Een montuur is iets heel persoonlijks en het zegt iets over de persoon achter de bril. Er zijn monturen zonder rand monturen van metaal, goud en titanium of kunststof en zelfs monturen van hout!
De keuze kan daardoor soms moeilijk zijn. Wij helpen u daarom graag bij het uitzoeken van een montuur.

Trends in monturen

Om onze collectie optimaal op peil te houden kopen we onze monturen in van gerenommeerde bekende en minder bekende leveranciers. Hiervoor gaan we naar verschillende (internationale) beurzen om veel collecties te zien en daar maken we dan een keuze in. Ook kopen we het hele jaar tussendoor in. Dan komt de vertegenwoordiger langs met de nieuwste collectie-update. Met veel leveranciers hebben we een ruilsysteem zodat we altijd de nieuwste modellen in huis hebben!

Kids Care Plan kempkes

Kids Care Plan


Bent u op zoek naar een leuke bril voor uw kind, maar wilt u niet ieder jaar nieuwe glazen moeten kopen als de sterkte van de bril moet worden aangepast? Maak dan gebruik van ons Kids Care Plan.

Bij aanschaf van een complete kinderbril met glazen bent u 2 jaar lang verzekerd van goed zicht voor uw kind. Veranderen de ogen van sterkte dan krijgt u binnen 2 jaar na de originele aanschaf van ons gratis nieuwe glazen.
De kinderbrillen worden standaard voorzien van extra dunne kunststof glazen met hardingslaag en ontspiegeling.
Dit alles voor de standaardprijs van €199.- compleet.

bureauglazen-01

Silhouette, design, lichtgewichtMonturen van het Oostenrijkse Silhouette zijn superlicht en kunnen zeer comfortabel worden gedragen. Gemaakt van onder meer titanium en SPX. De ontwerpen zijn verrassend, sommige modellen zijn zelfs aangekocht door musea!

Silhouette is toonaangevend in glasbrillen, dus zonder rand. De modellen van Silhouette zijn stijlvol en ingetogen. Het merk Silhouette onderscheidt zich met mooie, eenvoudige lijnen in het design.


Theo eyewear, eigenwijs en tijdloos


Er waren eens twee Belgische opticiens, Wim Somers en Patrick Hoet. Ze hadden allebei hun eigen optiekwinkel en op een dag besloten ze zelf een collectie brilmonturen te lanceren onder de naam Theo.

Waarom? Omdat ze de mainstream brillencollecties zat waren en hun klanten eens iets heel anders wilden voorschotelen. Opvallend is de frisse stijl, het eigen karakter en de humor in de collectie. Kom snel naar de winkel om THEO te passen, te voelen en te ervaren!

bureauglazen-01

Ray-Ban, stijliconen, tijdloos en allround.


Het afgelopen halve eeuw heeft Ray-Ban® de meest trendy monturen ontworpen. De brillen zijn hierbij geen uitzondering. Straal jouw unieke stijl uit met een iconische Ray-Ban® bril. Tijdloos in essentie en innovatief in haar ontwerpen. Ray-Ban® staat nooit stil en update zijn klassieke modellen dan ook constant met spannende materialen en kleuren. Zo is de Ray-Ban® Clubmaster® verkrijgbaar in een oversized versie en in een houten versie.

Ray-Ban® heeft modellen die bij elke generatie past. Weet je niet waar te beginnen? Kom dan eens langs bij ons in de winkel!

Monturenkempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek