Zonnebrillen


Serengeti Eyewear


Serengeti zonnebrillen worden gemaakt sinds 1984, destijds werden de zonnebrillen geproduceerd door Corning Incorporated. Het merk werd later overgenomen door Bushnell Corporation. Door zowel opticiens, oogspecialisten en gebruikers is Serengeti uitgeroepen tot het zonnebrillen merk met de beste lenzen ter wereld. Het merk Serengeti is de laatste jaren bezig geweest om het glas wat in de brillen word gebruikt steeds verder te ontwikkelen. Hierdoor is een gemoraliseerd glas ontstaan wat comfortabel kijkt, maximaal spiegeling weg neemt en kleur realistisch blijft. Daarnaast merkt u als u een Serengeti zonnebril draagt dat dit contrast verhogend werkt. Niet alleen bij zon licht maar ook bij mindere weersomstandigheden ziet u meer door deze bril.

De Serengeti Lipari is een erg populaire zonnebril onder de actieve mensen, deze bril heeft een extreem hoog draag comfort. Draagt u de bril heeft u nauwelijks door dat u hem op uw hoofd heeft, dit door het gebruik van hoogwaardige lichte materialen. De bril is uitgevoerd met verschillende glas kleuren en is geschikt voor zowel heren als dames. Ook erg populair is de Serengeti Cortino, dit is een sportieve zonnebril die ook goed te dragen is na de actieve bezigheden op het terras of tijdens een autorit.


Ray-Ban


Ray-Ban is wereldwijd het meest bekende zonnebrillen merk, en is tevens een van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. De roemrijke geschiedenis van Ray-Ban begon in de jaren 30, toen de Amerikaanse luchtmacht betere oogbescherming voor gevechtspiloten nodig had. Ray-Ban bood de uitkomst en ontwierp voor deze piloten het legendarische Aviator model. Dit stijlicoon is tot op de dag van vandaag nog altijd een van de meest populaire en gewilde modellen.

Sindsdien heeft Ray-Ban ook vele andere beroemde modellen op de markt gebracht. De designs van Ray-Ban zijn vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Ray-Ban produceert luxe zonnebrillen voor mannen, vrouwen, en voor kinderen. De Ray-Ban collectie is opgedeeld in een aantal verschillende series. De Icons serie omvat de meest bekende en legendarische ontwerpen. De Highstreet serie is een collectie Ray-Ban fashion brillen met strakke designs die gericht zijn op de allerlaatste modetrends. De Active Lifestyle serie bezit de sportievere modellen, en de Ray-Ban Tech modellen zijn gemaakt van de meest innovatieve materialen en hebben prachtige features zoals verwisselbare lenzen en ultra-lichte monturen. Elk model is beschikbaar in een gevarieerd palet aan kleuren en lensafwerkingen.


Zonnebril op sterkte

U bent brildragend, maar wilt toch een leuke vlotte zonnebril? Dat kan!

Tegenwoordig zijn de meeste gewone merkzonnebrillen ook mogelijk met glazen op uw eigen sterkte. Zonneglazen op sterkte zijn mogelijk in heel veel kleuren, zelfs met degradé en spiegelcoating. Zowel met enkelvoudige sterktes als in multifocaal, ook in extra dun. Alle zonneglazen op sterkte worden geleverd met UV-bescherming en ontspiegeling.

Zonneglazen op sterkte zijn vanaf €89.- per paar.
Vraag ook naar de actie voor een zonnebril op sterkte als tweede bril!


Nieuwe collectie


Eind maart komt de nieuwe zonnebrillencollectie binnen!

Zonnebrillenkempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek