Sieraden merken

Zinzi

Zinzi

Zinzi is opgericht in 2003 en in 12 jaar uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe! Bij Zinzi vindt u de mooiste zilveren sieraden en meest stijlvolle horloges. Alle sieraden en horloges beginnen met een schets gemaakt door onze in-house Nederlandse designers.

Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting, opvallende ‘statement’ ring of fashionable horloge, je vindt het allemaal bij Zinzi. Voor iedere vrouw is er een geschikt Zinzi sieraad. Of je nu 15 jaar of 65 jaar bent. Want bij Zinzi gaat het om de levensstijl van de vrouw, niet om haar leeftijd. Zinzi is trots op alle vrouwen met die attitude! Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven van die vrouw. Zinzi staat als Nederlands sieradenmerk bekend om de betaalbare draagbare zilveren sieraden. Altijd kwaliteit en heel veel verkrijgbaar tussen € 19,95 en € 99,95.

Trollbeads

Trollbeads

Het verhaal van de originele en unieke Trollbeads begon in 1976 in Denemarken. De eerste kraal, waarnaar later de Trollbeads-collectie vernoemd zou worden, was een kleine kraal die met maar liefst zes gezichtjes was versierd. De kralen werden gemaakt in een tijd waarin het mode was om een zilveren kraal aan een leren koordje om je hals te dragen. Later werd er 1 kraal om elke armband gedaan, totdat een klant vroeg of er nog 1 extra om de armband kon. Hier begon het succes van Trollbeads door je eigen armband aan de hand van herinneringen samen te stellen.

Het idee achter Trollbeads is dat het een kraal aan een armband, collier of oorsieraad is, waarmee je je eigen verhaal kunt maken door naar eigen voorkeur kralen toe te voegen. Je kunt een armband geheel samenstellen op basis van schoonheid, diversiteit of kleur die bij je kleding, je persoonlijkheid of je herinneringen past.

Boccia Titanium

Boccia Titanium

Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Titanium is als materiaal zeer draagvriendelijk omdat het antiallergisch is en dus geschikt is voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld staal of zilver. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal.

Het is licht in gewicht, neemt de temperatuur van de huid aan en is zeer huidvriendelijk. Bovendien is het corrosie- en temperatuurbestendig. Alle keramische elementen zijn gemaakt van puur keramiek, het innovatieve, bijzonder solide en huidvriendelijke materiaal. Ideaal voor hoog kwalitatief ontworpen producten met een lange levensduur.

Boccia Titanium

Rabinovich

De Argentijn Mario Rabinovich ontmoet de Deense Jette Poulsen tijdens een wereldreis. Al snel ontdekken ze hun liefde voor elkaar en het sprookje van Rabinovich begint.. hun liefde voor elkaar brengt Mario naar Denemarken, waar zij aan de keukentafel beginnen met het ontwerpen van sieraden die nét even anders zijn. Uitsluitend gemaakt van natuurlijke en zorgvuldig uitgezochte materialen, zoals zilver, edelstenen en parels. Geïnspireerd door natuur, cultuur, mode en design heeft Rabinovich heeft een prachtige sieradencollectie met bijzondere creaties.

De mooiste edelstenen en parels worden voor de Rabinovich sieraden geselecteerd om een ontwerp tot leven te roepen. Veel Rabinovich sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De sieraden hebben een unieke uitstraling doordat deze geoxideerd zijn. De oorknoppen, colliers, hangers, armbanden, oorbellen, oorhangers en ringen zijn hierdoor zwarter van kleur dan andere zilveren sieraden.

Sieraden merkenkempkes35@sg

© 2021 Kempkes Juwelier & Optiek