Contactlenzen

Voorkom problemen en laat ieder half jaar een contactlenscontrole doen!

Wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent als het gaat om multifocale contactlenzen, of contactlenzen met een hoge cylindrische waarde?

maandlenzen

Maandlenzen

De meeste contactlensdragers dragen maandlenzen. Deze zachte lenzen kunt u een maand dragen en daarna vervangt u deze voor twee frisse lenzen. Maandlenzen zijn er in verschillende typen. Zo zijn er multifocale maandlenzen, torische maandlenzen en dag en nacht maandlenzen.

harde lenzen

Harde contactlenzen

Vormvaste of harde lenzen zijn een goede optie als u contactlenzen wilt dragen, ze hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van zachte lenzen. Het grote voordeel van harde, zuurstofdoorlatende contactlenzen is dat hoge sterktes en/of hoge cylindersterktes beter te corrigeren zijn dan met zachte contactlenzen en dus een scherper zicht bieden.

daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag regelmatig nog afwisselt met een bril, zijn dit ideale lenzen. Een voordeel van daglenzen is dat ze heel hygiënisch zijn en dat u ze aan de eind van de dag gewoon kunt weggooien. Daglenzen zijn ideaal voor sport, vakantie of gewoon een avondje stappen.

Lensonline

Op het gebied van contactlenzen werken wij samen met LensOnline Nederland. Deze samenwerking biedt jou, als contactlensdrager, meer mogelijkheden en extra veel voordeel.
Door onze krachten te bundelen met LensOnline, kunnen we jou het beste van 2 werelden geven; Het gemak en het bereik van internet en de kennis en zorg van Kempkes, omdat wij altijd up-to-date zijn wat betreft innovatie en de nieuwste apparatuur op contactlensgebied.

 

Contactlenzenkempkes35@sg