Monturen

Brillen

Modieuze monturen, maar ook supertrendy monturen die je niet overal tegenkomt. Een montuur is iets heel persoonlijks en het zegt iets over de persoon achter de bril. Er zijn monturen zonder rand monturen van metaal, goud en titanium of kunststof en zelfs monturen van hout! De keuze kan daardoor soms moeilijk zijn. Wij helpen u daarom graag bij het uitzoeken van een montuur.

Trends in monturen

Om onze collectie optimaal op peil te houden kopen we onze monturen in van gerenommeerde bekende en minder bekende leveranciers. Hiervoor gaan we naar verschillende (internationale) beurzen om veel collecties te zien en daar maken we dan een keuze in. Ook kopen we het hele jaar tussendoor in. Dan komt de vertegenwoordiger langs met de nieuwste collectie-update. Met veel leveranciers hebben we een ruilsysteem zodat we altijd de nieuwste modellen in huis hebben!

 

Theo eyewear, eigenwijs en tijdloos

Er waren eens twee Belgische opticiens, Wim Somers en Patrick Hoet. Ze hadden allebei hun eigen optiekwinkel en op een dag besloten ze zelf een collectie brilmonturen te lanceren onder de naam Theo. Waarom? Omdat ze de mainstream brillencollecties zat waren en hun klanten eens iets heel anders wilden voorschotelen. Opvallend is de frisse stijl, het eigen karakter en de humor in de collectie. Kom snel naar de winkel om THEO te passen, te voelen en te ervaren!

 

Rodenstock

De monturen van Rodenstock bewijzen iedere keer weer hoe goed en divers dit merk wel is. Van klassiek tot modern, voor elk wat wils. Uitgevoerd in metaal, kunststof of titanium staat Rodenstock al meer dan 100 jaar voor kwaliteit.

 

Pro Design Denmark

ProdesignDenmark brillen brengen kleur aan in uw leven. Of u nu van ingetogen zwart houdt of een zwak heeft voor kleur: Prodesign Denmark brillen geven gehoor aan de meest uiteenlopende stijlwensen. Zowel fleurige zomer- en lentekleurtjes als diepe, donkere tinten doen de ronde in de collectie. Het brillenmerk is daarnaast niet vies van een beetje experimenteren met tintjes en printjes.

 

OWP

OWP is een Duits brillenmerk met een zeer uiteenlopende collectie brillen voor dames en heren. OWP brillen kenmerken zich door een bijzonder samenspel van kleur, vorm en de nieuwste productietechnieken. Het nagenoeg onmogelijke wordt toch mogelijk gemaakt. De brillen behoren tot de absolute top en blinken uit in prijs en kwaliteit. Natuurlijk wordt elke bril zeer degelijk en duurzaam geproduceerd. Duits vakmanschap.

Kids Care Plan kempkes

Kids Care Plan

Bent u op zoek naar een leuke bril voor uw kind, maar wilt u niet ieder jaar nieuwe glazen moeten kopen als de sterkte van de bril moet worden aangepast? Maak dan gebruik van ons Kids Care Plan. Bij aanschaf van een complete kinderbril met glazen bent u 2 jaar lang verzekerd van goed zicht voor uw kind. Veranderen de ogen van sterkte dan krijgt u binnen 2 jaar na de originele aanschaf van ons gratis nieuwe glazen. Dit alles voor de standaardprijs van €249.- compleet.

 

Adlib

Vrijheid en kleur staan synoniem voor Ad Lib. Bij de nieuwste herenmodellen spelen de designers met levendige trendy tinten met unieke accenten en contrasten. En het zijn de geometrische en sportieve invloeden die deze modellen domineren. De monturen zijn een echte aanrader voor iedereen die een mix van retro en postmodern zoekt, of een bril wilt dragen die een en al spontaniteit uitstraalt. De ultradunne titanium monturen voelen licht aan en de bèta-titanium veerscharnieren zorgen voor superieure flexibiliteit.

 

MEXX

De originele Mexx brillen zijn rustig van kleur en uitvoering. De afwerking gecombineerd met de juiste kwaliteit en goede prijs maken de Mexx monturen echte toppers. Houdt u van innovatieve monturen met een charmant contrast en een strakke voorkant? De modieuze Mexx brillen en zonnebrillen zullen u goed staan!

 

Silhouette

Silhouette brillen is met haar collectie onbetwist marktleider in design en productie van vederlichte brillen. De exclusieve monturen uit de Silhouette collectie munten uit in draagcomfort. Alle brillen die Silhouette in haar nieuwe collectie aanbiedt zijn ook onovertroffen qua design. Wat meteen opvalt is het raffinement waarmee een Silhouette bril wordt geproduceerd. Zo wordt een bril gewild en exclusief.

Monturenkempkes35@sg