Zonnebrillen

Serengeti Eyewear

Serengeti zonnebrillen worden gemaakt sinds 1984, destijds werden de zonnebrillen geproduceerd door Corning Incorporated. Het merk werd later overgenomen door Bushnell Corporation. Door zowel opticiens, oogspecialisten en gebruikers is Serengeti uitgeroepen tot het zonnebrillen merk met de beste lenzen ter wereld. Het merk Serengeti is de laatste jaren bezig geweest om het glas wat in de brillen word gebruikt steeds verder te ontwikkelen. Hierdoor is een gemoraliseerd glas ontstaan wat comfortabel kijkt, maximaal spiegeling weg neemt en kleur realistisch blijft. Daarnaast merkt u als u een Serengeti zonnebril draagt dat dit contrast verhogend werkt. Niet alleen bij zon licht maar ook bij mindere weersomstandigheden ziet u meer door deze bril. 

Ray-Ban

Ray-Ban is wereldwijd het meest bekende zonnebrillen merk, en is tevens een van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. De roemrijke geschiedenis van Ray-Ban begon in de jaren 30, toen de Amerikaanse luchtmacht betere oogbescherming voor gevechtspiloten nodig had. Ray-Ban bood de uitkomst en ontwierp voor deze piloten het legendarische Aviator model. Dit stijlicoon is tot op de dag van vandaag nog altijd een van de meest populaire en gewilde modellen. 

MEXX

Al onze zonnebrillen zijn 100% UV beschermend. Daarbij kunt u ook nog eens kiezen uit normaal, polariserend of zelfs meekleurend, voor als de zon extra fel is.

Zorg dat je je ogen goed beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-licht en koop een goede zonnebril waar je jarenlang plezier van hebt.

Ook is het bij veel modellen mogelijk om de glazen te vervangen door zonneglazen op sterkte, voor veraf, lezen of zelfs multifocale zonneglazen op sterkte, in de kleur die u wilt.

Zonnebrillenkempkes35@sg