Optiek

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen.

Kempkes is een kenniscentrum dat rond 1898 is gevestigd in Winschoten. Het is in die jaren uitgegroeid tot een vertrouwd adres in Winschoten en Oost-Groningen. Wij adviseren onze, veelal vaste, klanten op vertrouwde wijze bij hun keuze, zoals zij dat van oudsher ook gewend zijn.

Iedere dag staan er een gediplomeerde optometrist, en twee opticiens/contactlensspecialisten voor u klaar om u te adviseren bij zichtklachten, maar natuurlijk ook voor de nieuwste mode en trends op gebied van monturen en zonnebrillen.

-Oogzorg

ALTIJD EEN OPTOMETRIST VOOR U BESCHIKBAAR BIJ KEMPKES OPTIEK

Uw ogen zijn een kostbare schat die met veel zorg moet worden behandeld. Wanneer u last krijgt van klachten aan uw ogen is het dan ook belangrijk om hier onderzoek naar te laten doen. Bij Kempkes Optiek kunt u een afspraak maken met een ervaren optometrist en twee gediplomeerde opticiens die u met passie en zorg bijstaan om uw klachten te verhelpen.

DE OPLOSSING VAN kenniscentrum kempkes in samenwerking met RODENSTOCK.

Bij Rodenstock weten we dat elk oog een andere vorm en grootte heeft. Elk oog is UNIEK! Op basis van een oogmeting met onze DNEye® Scanner wordt de biometrie van het gehele oog bepaald voor de berekening van het brillenglas (enkele duizenden datapunten en een veelheid aan parameters van elk oog). De sterkte van uw ogen wordt tot op een honderdste gemeten, en het unieke is dat wij die sterkte ook in het brillenglas kunnen verwerken. Het resultaat: de meest nauwkeurige brillenglazen ter wereld, met het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik.
Wij noemen deze brillenglazen B.I.G. EXACT

Ben je aanvullend verzekerd voor bril of contactlenzen, dan kunnen wij in de meeste gevallen rechtstreeks voor je declareren.

De oogmeting 3.0

Met de nieuwe DNEye® Scanner van Rodenstock scannen we je ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij maar liefst 5000 nauwkeurige metingen worden verricht. Zo worden onder andere gemeten de oogdruk, de helderheid van de lens, het traanvocht, het netvlies, de dikte van het hoornvlies, nachtzicht, keratometer waardes voor aanpassing contactlenzen, de opening van de voorste oogkamer en de pupilreactie bij dag/nacht.

Met deze nieuwste techniek kunnen we de gezondheid van je ogen uitgebreid en accuraat meten. Als resultaat krijg je de nauwkeurigste brillenglazen voor het best mogelijke zicht.

 

 

Contactlenzen

Een contactlens is maatwerk

Niet alleen voor exclusieve brillen kun je terecht bij Kempkes, ook voor lenzen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor wie geen bril wil dragen, bijvoorbeeld omdat je het niet mooi vindt of omdat het onhandig is tijdens het sporten, zijn contactlenzen ideaal. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materialen (hard of zacht) en de gewenste draagduur (daglenzen, weeklenzen, maandlenzen).

Zelfs multifocale lenzen zijn beschikbaar, zodat zowel je zicht dichtbij als veraf gecorrigeerd wordt. Zo is er voor nagenoeg iedereen een passende lens te vinden.

Als kenniscentrum van Lensonline biedt Kempkes het grootste aanbod contactlenzen tegen scherpe prijzen. We combineren daarbij de expertise van onze contactlensspecialisten met het gemak van online bestellen. Zit hier geen passende lens bij voor je? Geen probleem, dan kunnen we maatwerklenzen voor je bestellen.

Monturen:

Wanneer je een bril nodig hebt, geldt dit zowel voor de glazen als de monturen. Ons monturenaanbod is net even anders dan anders. Wij hebben een bijzonder assortiment exclusieve en kunstzinnige brilmonturen van de meest uiteenlopende merken. Zo verkopen wij monturen van o.a. het Belgische merk THEO, bekend van zijn kleurrijke ontwerpen. Daarnaast springen merken als Metropolitan, Silhouette, Brett ,Jos of het Deense Prodesign er zeker uit. Ook vind je bij ons monturen van Rodenstock, Ray Ban, MEXX en OWP. Een zeer gevarieerd aanbod dus.

Uiteraard combineren we je montuur met de beste B.I.G. Exact glazen van Rodenstock. Zo kunnen we je voorzien van een op maat gemaakte bril, volledig naar jou wensen.